& OTHER STORIES

IMG_6445Det nya märket & Other Stories presenterade sig ordentligt idag. Behnaz Aram och Samuel Fernström höll en presentation där de berättade om hur de ”kom på” märket och hur de arbetat fram konceptet. Sättet de talade om det på fick mig att bli lite nostalgisk  – det lät som om de haft ungefär samma upplevelse som när Elin, Columbine, Nina och jag ”hittade på” och gjorde STYLEBY. Plus typ två år, mycket mer pengar, en resbudget etc etc etc (vi hade två månader, en skrubb bredvid Damernas Värld och ingen marknadsföringsbudget alls i princip – men vi var glada ändå!) förstås eftersom de finansieras av H&M. Men känslan av att vara något nytt på spåren, att alla liksom bara funkar ihop och magi börjar skapas … Det var likt! Jag tycker & Other Stories-konceptet är intressant, och det ska bli kul att se hur det går. Hoppas de får en liknande lanseringssuccé som vi fick för två år sedan. Behnaz är min girlcrush, och jag önskar henne allt lycka till i världen. Plus: Hon hade på sig ett par Givenchy-boots som jag den senaste veckan dreglat över på Ebay. Nu är mitt trigger-happy-köp-finger helt i upplösningstillstånd av klicksug. 

Om Jonna Bergh

Jonna Bergh is Edtior-in-Chief at STYLEBY. On Instagram: @editorjonnabergh
Det här inlägget postades i FRIENDS & FAMILY, STYLEBY, WORK och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s