ON A GYM HUNT

IMG_6439Just nu håller jag på med att gymjaga. Det är typ i klass jobbighetsmässigt med att gå på lägenhetsvisningar. I går var jag på Balance. I morgon tänkte jag besöka ett internt gym som Bonnier har. Sen måste jag försöka ta mig till SATS igen. Eller så överväger jag att börja med Pilates-Elin igen. Precis som när jag letar lägenhet så söker jag efter det oklara som jag kallar ”vibb”. Jag måste få ”vibb” när jag besöker ett ställe jag ska vara på ofta. Fatta hur svårt det är att få ”vibb” på GYM? Det är ju sjukt ovibbigt per definition. 

Väska från Stella McCartney för Adidas. Skor från Adidas. 

***

I´m hunting for a new gym where I get ”vibe”. As if it´s even possible to get a ”vibe” in gyms?

Om Jonna Bergh

Jonna Bergh is Edtior-in-Chief at STYLEBY. On Instagram: @editorjonnabergh
Det här inlägget postades i FITNESS, WARDROBE och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s