MY SON

IMG_5842

Glenn fotograferad på Hammarös sydspets i december 2012.

Min son. Världens bästa person. Såg nu att hans gudfar David intervjuat min sons pappa, och att det var fint. Jag skriver ju nästan inte alls om son här, och jag vet att många undrar över det. Inte minst eftersom han är en sådan stor del av mitt liv. Eller rättare sagt: Glenn är det utan tvekan största i mitt liv. Men jag är av den uppfattningen att barn ska få leva sitt liv ifred, utan att exponeras för okända människor genom Internet. Jag vill inte berätta för andra hur min son är, vad han gillar, vad han är rädd för, vad han tänker på, vad han gör, vad han tycker är viktigt. Det är hans grej, och en av mina uppgifter som förälder är – enligt mig – att låta honom ha det där i fred tills han är stor nog att själv avgöra om han vill dela det med andra eller inte. Och så stor är han inte än och kommer inte att vara på många år. Jag vet att många inte delar den uppfattningen, jag har flera vänner som gärna berättar om sina barn i bloggar, i magasin etc. Jag respekterar det, det är upp till varje förälder att avgöra vad man tror är rätt för sitt barn, men för mig är det solklart vilket spår jag tänker att ha även i framtiden. Så ni som undrat, nu vet ni.

***

I seldom write about my son in this blog. I don´t feel comfortable with sharing my son´s life with others, and he´s to small to make a decision if he wants to or not. I know that a lot of people disagree and like to write about their children in blogs, magazines etc, and I respect that, but it´s not for me. 

Om Jonna Bergh

Jonna Bergh is Edtior-in-Chief at STYLEBY. On Instagram: @editorjonnabergh
Det här inlägget postades i FRIENDS & FAMILY. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s